So Far Away . . . .. Από το Blogger.

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Μεγάλη εκδήλωση για την Γκιώνα την Παρασκευή στο Πολυτεχνείο .


Η ντροπή περίσσεψε σ’ αυτή τη χώρα .
Ο Θοδωρής κάνει απεργία πείνας και αγνοείται συστηματικά, από την Κυβέρνηση, τα κοινοβουλευτικά κόμματα, την επιτροπή (αθέμιτου!) ανταγωνισμού, τον τύπο, τα ΜΜΕ, τα πρωϊνάδικα, τα ξενυχτάδικα, τους τηλεπαναστάτες -όλους μας τέλος πάντων .
Η Κωνσταντίνα Κούνεβα παλεύει ακόμα για τη ζωή της, την αξιοπρέπειά της, για στοιχειώδη δικαιοσύνη, κι εμείς κοντεύουμε κι όλας να την ξεγράψουμε από τη ζωούλα μας .
Κάναμε όλο το καθήκον μας, βλέπεις… Δεν έχουμε άλλο… Και η καλή μας η κυβέρνηση, με όραμα την αυτοδυναμία στις εκλογές; (Αν το πετύχει, θά 'μαστε όλοι για φτύσιμο) . Τι κάνει ;
Αμ το άλλο, το «παιντί»; Αυτός που έτρεχε να αναστήσει τους νεκρούς καταληψίες του Χημείου ; Αυτός με τις «επαναστατικές» αντιλήψεις για το χασίς ; Αυτός με τα οικολογικά οράματα ; Ε ρε δούλεμα που μας ρίχνουν !
Κι έτσι φτάσαμε να μας πυροβολάνε, να μας κοπανάνε τα κεφάλια με τις μάσκες αερίων, να επιστρατεύουν ζαρντινιέρες, μαντρότοιχους, πόρτες περιπολικών κι από πάνω να επικαλούνται και τη Θεωρία της Σχετικότητας του μακαρίτη του Αλβέρτου: «Εκ της ΕΔΕ προέκυψεν ότι, αν το σύστημα συντεταγμένων της σφαίρας θεωρηθεί ακίνητον, τότε ο τραυματίας επέπεσεν επ’ αυτής και ουχί το αντίθετον, όπερ έδει δείξαι!!»
Και έτσι, κάποιοι «άγνωστοι» (λέτε να τους ανακαλύψει η … ΕΔΕ;;;) από τη δική μας και μόνο υπνηλία έφτασαν αισίως στον Ναζισμό. Φτου μας να μην αβασκαθούμε !
Για όλους τους παραπάνω λόγους, (αλλά προπαντός για το «φτου»), διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο .
Προσέξτε αυτό το μήνυμα .
Γιάννης Μπακόπουλος
Μαθηματικός – Φυσικός
+30 210 6549935 cell: +30 6944820323
Πηγή: Κίνηση για την Προάσπιση της Γκιώνας .
Φίλοι και φίλες
Προσέξτε αυτό το μήνυμα. Η εκδήλωση για την Γκιώνα δεν είναι άλλη μία στις τόσες. Είναι μια από τις λίγες φορές που όσοι δεν είμαστε από την περιοχή της Γκιώνας θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε συνολικά και να απαντήσουμε έμπρακτα στην τρομοκρατία των εταιριών.
Με την αλληλεγγύη μας.

Γι’ αυτό να ΜΗΝ λείψει κανείς και καμία. Και διαδώστε το μήνυμα


Μεγάλη εκδήλωση για την Γκιώνα την Παρασκευή στο Πολυτεχνείο

Στις 30 Μαρτίου το σπίτι το Στέφανου Κόλλια στην Καλοσκοπή της Γκιώνας καταστράφηκε ολοσχερώς από δεύτερο εμπρησμό. Γιατί; Τυπικά… κανείς δεν ξέρει(;) .

Όλοι όμως ξέρουν ότι ο Στέφανος είναι ένας από αυτούς τους κατοίκους του βουνού, που έμπρακτα αντιστάθηκε στην καταστροφή του δάσους και του περιβάλλοντος, στην καταστροφή των νερών που υδρεύουν και την Αθήνα και τη μόλυνση της θάλασσας από τις μεταλλεύτηκες δραστηριότητες των δύο εταιριών βωξίτη.

Αυτό όμως που εξοργίζει περισσότερο τις εταιρείες, είναι ότι ο αγώνας των κατοίκων και του Στέφανου, είναι αγώνας για αξιοπρέπεια, αγώνας για να δοθεί τέλος στης 70χρόνη ασυδοσία των εταιριών, αγώνας να δοθεί τέλος στην κατοχή του βουνού από τους σύγχρονους τσιφλικάδες του Βωξίτη .

Θα επιτρέψουμε στους ανθρώπους της νύχτας να πιστέψουν ότι μας τρομοκράτησαν; Ή θα τους δείξουμε ότι η πράξη τους είχε τα αντίθετα αποτελέσματα και έφερε το θέμα της Γκιώνας στην Αθήνα ;

Θα τους αφήσουμε να πιστεύουν ότι τρομοκράτησαν τον Στέφανο ή θα ξαναχτίσουμε το σπίτι του σαν να ήταν το σπίτι όλων μας ;

Είναι ζήτημα τιμής πλέον για όσους αντιστέκονται στη καταστροφή του περιβάλλοντος και όσους υψώνουν φωνή απέναντι στην ασυδοσία και την τρομοκρατία του κέρδους, να ξαναφτιάξουμε το σπίτι ΜΑΣ .

Γι’ αυτό και δεν θα λείψει κανείς και καμία από την εκδήλωση της Παρασκευής για την Γκιώνα. Και θα έχουμε μαζί μας και ό,τι ποσό μπορούμε να διαθέσουμε για το σπίτι.

Και θα διαδώσουμε και το μήνυμα .

Ενδιαφέρουσα σημείωση: Οι τελευταίοι που έκαψαν το σπίτι της οικογένειας Κόλλα ήταν οι Ναζί, το 1944.

1 Είχαν Κάτι να Πουν . . . .:

ΛΕΩΝ 28/5/09 08:13  

Αγαπητέ φίλε έτσι είναι ακριβώς! Για όλα και για τα πάντα αδιαφορούμε λες και το κακό δεν θα φτάσει ποτέ σε μας!
Φιλιά στον γιόκα σου που είναι η μόνη μας ελπίδα ως αντιπρόσωπος της νέας γενιάς!

- BLOGGERS -

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP